Styrte utskriftstjenester lønner seg

Med Digiflow Managed Print Services kan små og store bedrifter optimalisere maskinparken, frigjøre tid og spare penger.

Enten dokumenter er papir eller digitalt, er de nødvendige for å betjene kunder og drive virksomheten. Likevel har få bedrifter oversikt over hvor mye tid og penger de bruker på dokumentprosesser og utskriftsenheter. Det koster.

Finner kuttmuligheter og flaskehalser

 

Digiflow har utviklet et konsept som analyserer kundenes behov, forvalter hele maskinparken og gir råd om effektive, lønnsomme tiltak og aktuelle trender.

Rådgiver Vegard Dokken har sett bedrifter spare opptil 30 prosent i denne prosessen:

– Vi tar i bruk en banebrytende programvare og overtar all drift av eksisterende utstyr. Dermed finner vi ut hvor kostnader kan kuttes og hvor eventuelle flaskehalser befinner seg i organisasjonen. Resultatet blir at bedriftene opplever langt høyere effektivitet og bedre lønnsomhet, sier Dokken i Digiflow.

Løser uavklarte problemstillinger

 

Mange bedrifter kan sikkert kjenne seg igjen i at maskinparken kan by på en rekke utfordringer og uavklarte problemstillinger:

– Digiflow Managed Print Services gir trygghet for at bedriftens miljø for printere og multifunksjonelle maskiner til enhver tid er optimalisert. I tillegg vil alt av prosesser rundt innkjøp og support gå via Digiflow, noe som frigjør mye tid for de ansatte, sier han og legger til:

– Konseptet passer for alle og skaleres etter bedriftens størrelse og behov. Vi foretar en uforpliktende og kostnadsfri analyse av nåsituasjonen og kommer opp med en håndfast og konkret oversikt over tiltak for optimalisering. Det gir resultater.

PersonvernDesign: Tenk KommunikasjonUtvikling: Coretrek AS