Digiflow er AAA-ratet

For deg som kunde er trygghet viktig. Derfor er det på sin plass at topp økonomisk rating nå også er en del av «en ny IT-standard».

Bisnodes anerkjente AAA-ratingsystem er et kunnskapsbasert ekspertsystem som er laget for å få en enhetlig kredittvurdering av norske foretak.

Systemet benyttes i dag av en lang rekke banker og finansinstitusjoner, statlige og kommunale etater og foretak, store industrikonsern og store deler av næringslivet forøvrig.

– Økonomisk topprating har vært et mål i flere år, og nå var tiden inne for å ta steget, sier administrerende direktør Morten Berentsen i Digiflow.

 

Trygghet for kundene

Han mener AAA-rating har en naturlig plass i Digiflows «nye IT-standard».
– IT er et av de aller mest forretningskritiske områdene i en virksomhet. Økonomisk soliditet bør derfor være en viktig faktor når en skal velge IT-partner. Dersom IT-partneren svikter, kan det få alvorlige konsekvenser for virksomheten. Digiflows «nye IT-standard» består av både innovative og tradisjonelle elementer, og topp økonomisk rating tilhører de tradisjonelle grunnpilarene i standarden, forteller Berentsen.

Les mer om Bisnodes AAA-rating her.

 

 

PersonvernDesign: Tenk KommunikasjonUtvikling: Coretrek AS