Norske selskaper må digitalisere

Har dere hatt en god gjennomgang av det digitale potensialet i deres virksomhet? Det er trolig ganske stort.

Vi liker å tenke at Norge er langt fremme teknologisk, og det er vi på mange måter. Men det er samtidig bred enighet om at vi har en lang og bratt bakke å gå i forhold til digitalisering. Dette er ikke lenger et «nice to have» – dette er helt nødvendig for de fleste virksomheter.

Bedre arbeidsflyt

Mange norske selskaper har god digital kontroll på deler av sin drift. Likevel sliter mange med tunge filstrukturer, som er vanskelig å vedlikeholde og som gjør at informasjon blir vanskelig å gjenfinne.

Digiflow har de seneste årene hjulpet mange av våre kunder med effektiv lagring, arkivering, gjenfinning og distribusjon av dokumenter. Dette har gitt bedre arbeidsflyt og gode resultater rundt gjenfinning og deling av informasjon.

Digital prat

Digiflow er et ledende miljø i Norge for digitalisering av små og mellomstore virksomheter.

Kontakt oss for en god, givende og lønnsom digital prat:

Mikael carlsson

Salgssjef, digitalisering


 

Kontakt meg

Kontakt meg

Ja takk, jeg vil gjerne bli kontaktet for en uforpliktende prat!

    Lagre

    Lagre

    Lagre

    Lagre

    PersonvernDesign: Tenk KommunikasjonUtvikling: Coretrek AS