Derfor velger kunder oss som IT-leverandør

For å henge med i den digitale utviklingen er du avhengig av å være en prioritert kunde hos din IT-leverandør. Velg en leverandør som gir deg prioritet slik at du unngår å bli en brikke i et stort puslespill.

I Digiflow har vi spesialisert oss på små og mellomstore bedrifter.

– Tidligere drev vi litt IT-drift på egenhånd, og vi hadde flere forskjellige leverandører. Vi havnet ofte mellom forskjellige stoler. Nå har vi ett kontaktpunkt der vi opplever å få høy service, forteller Per-Egil Aas i People4you, om sin kundeopplevelse hos Digiflow.

Vi blir din IT-avdeling

Etter hvert som bedrifter blir stadig mer digitalisert, er det avgjørende å ha en leverandør som tar vare på dere som kunde.

Som kunde hos oss, får du en IT-avdeling som alltid sitter på morgendagens kunnskap og løsninger. På denne måten unngår du å måtte ta beslutninger i komplekse IT-spørsmål internt i bedriften. I stedet for å ha én ansatt som kan litt om mye, er vi Digiflow en ekspert på alt innen IT-drift.

Tilpasses bedriftens behov

En fastpris avtale med oss gir våre kunder en unik forutsigbarhet over IT-kostnadene. Vi tilbyr både standardiserte og skreddersydde løsninger. Som kunde hos oss får du en grundig IT-analyse i forkant av samarbeidet. På bakgrunn av denne analysen vil vi foreslå de beste løsningene og en passende fastprisavtale for din bedrift.

– Fastprisavtalen med Digiflow gir forutsigbarhet for IT-kostnadene, forteller Marianne Wahlstrøm i Stiftelsen Radarveien, en av våre fornøyde kunder.

Ta kontakt i dag for mer informasjon om IT-drift og våre løsninger. Benytt også sjansen til å bestille en gratis IT-analyse!

Alexander Jaksland

Salgssjef, IT


 

Bestill GRATIS analyse

Bestill GRATIS analyse

Ja takk, jeg vil gjerne bli kontaktet for en GRATIS analyse og en uforpliktende prat!

   

  Lagre

  Lagre

  Lagre

  Lagre

  Lagre

  PersonvernDesign: Tenk KommunikasjonUtvikling: Coretrek AS