Digiflow Arkiv – et konkret og enkelt produkt for digitalisering

Digiflow Arkiv er et fullverdig digitalt skybasert arkiv og dokumenthåndteringsløsning. Med denne løsningen vil virksomheten jobbe enklere, spare tid og øke lønnsomheten.

Digiflow har gjennom mange år utviklet Digiflow Arkiv, et digitalt system bygget på Office 365 SharePoint Online Plattform, som forenkler virksomhetens daglige arbeidsprosesser.

Skift til lønnsom digitalisering

Digiflow Arkivs dynamiske oppsett forbedrer interne rutiner gjennom skybasert lagring og gjenfinning av dokumenter. Systemet er integrert med arbeidsplassens multifunksjonsmaskiner, slik at analoge dokumenter effektivt og automatisk lagres og sorteres i det skybaserte arkivet.

Strømlinjeformet arbeidsprosess

Mye verdifull informasjon blir liggende utilgjengelig i mail-boksen til hver enkelt bruker, men med systemets e-postintegrasjon blir korrespondansen tatt vare på og satt i et oversiktlig system, så dere enkelt kan finne frem og dele informasjon. Resultatet er en strømlinjeformet arbeidsprosess, hvor alle dokumentene er søkbare, uavhengig av om de kommer som papir eller elektronisk.

God fremdrift og full oversikt

Siden dokumentene er sentralisert og ikke spredd i forskjellig e-postkorrespondanse, er det enkelt å finne riktige dokumenter og dele dem. Flere kan til enhver tid se over og jobbe i det samme dokumentet, samtidig som også eksterne kan gis tilgang via krypterte lenker. Gjennom regelstyrt informasjonsflyt og sporstatus på oppgavene, blir informasjonen tildelt eierskap, så rett person varsles ved endringer eller tillagt informasjon. Slik holder man god fremdrift og oversikt på arbeidsprosessenes hvem, hva, hvor og når.

FAKTA

PersonvernDesign: Tenk KommunikasjonUtvikling: Coretrek AS