Velkommen til Flytsonen™ 2019

Er du blant de mange som kaster bort tid på å lete etter dokumenter? Er du engstelig for at verdifull informasjon forsvinner ut døra sammen med de som slutter? Eller bruker du e-postprogrammet som lagringssted?

 

Da er det på tide å ta en fot i bakken og sørge for at 2019 blir året det ryddes opp i dokumentrot og sensitiv informasjon på avveie. Vi skal gjøre det enkelt for deg. Start med å booke et møte, så tar vi ballen derfra.

 

Som én leverandør tilbyr vi både IT-drift og digitalisering

Innen IT-drift tilbyr vi tilpassede løsninger, svært høy kompetanse og markedets raskeste support til fastpris.

Innen digitalisering ligger vi helt i front, med integrerte løsninger for blant annet lagring, gjenfinning, e-post-behandling og informasjonsflyt – inkludert spesialutviklede apper og vår egen løsning, Digiflow Arkiv™.

Vår samarbeidspartner Office Control leverer en plattform som samler alle virksomhetens «løse tråder» digitalt. Dette er virkelig digitalisering i praksis! Les mer om Office Control her.

Med Digiflow som partner, får virksomheten ivaretatt IT-drift og digitalisering på en effektiv, lønnsom og fremtidsrettet måte. Dermed er alt tilrettelagt for at virksomheten holdes i flytsonen.

 

Slik kommer du i Flytsonen™

Ta kontakt med oss i dag og avtal møte. Vi gjennomfører deretter en gratis digital analyse for å samle alle løse tråder og vurdere hvilke behov virksomheten har. Deretter skreddersyr vi et tilbud som digitaliserer virksomheten til bedre lønnsomhet.

Vil du vite mer eller avtale et møte? Ta kontakt med:

 

Mikael Carlsson

Mikael Carlsson

Salgssjef, digitalisering


 

Bestill GRATIS analyse

Bestill GRATIS analyse

Ja takk, jeg vil gjerne bli kontaktet for en GRATIS analyse og en uforpliktende prat!

     

    PersonvernDesign: Tenk KommunikasjonUtvikling: Coretrek AS