Mer effektivt teamarbeid uten e-post

Økt produktivitet, enklere kommunikasjon og smidigere samarbeid er bare noe av potensialet som ligger i bruk av Microsoft Teams. Digiflow hjelper deg i gang.

 

E-posttråder med mange på kopi, vedlegg og dokumenter som forsvinner etterhvert som svarene kommer inn. Vedlegg som blir redigert og videresendt helt til ingen egentlig vet hvilken versjon som er den siste. Høres det kjent ut? Samhandling i Teams erstatter e-post og sikrer effektivt teamarbeid.

 

Alle som jobber i et team vil ha tilgang på korrespondanse, linker og dokumenter. Teams knyttes opp mot Digiflow Arkiv og sørger for at man alltid diskuterer og jobber med siste versjon av et dokument. Man kan spore dokumentet tilbake til en eldre versjon og se hvem som gjorde endringer til hvilket tidspunkt.

 

 

Skreddersydd for din virksomhet

Som med alt annen innen digitalisering, bør du jobbe med en partner som tilrettelegger løsningene for din virksomhet. Det gjelder også Teams.

 

– I utgangspunktet er Teams tilgjengelig for alle med Office 365, men for at Teams skal bli funksjonelt og brukes riktig, blir det sjelden en suksess med en såkalt hjemmesnekret løsning. Vi har sett flere eksempler på at det bare fører til at rotet blir flyttet fra kjelleren til loftet, sier Vegard Dokken, seniorrådgiver i Digiflow.

Digiflow bidrar til at Teams knyttes opp mot de applikasjonene akkurat din virksomhet har behov for. Og ikke minst tilrettelegger vi med opplæring og oppfølging av de ansatte slik at alle jobber på riktig måte.

 

Effektivt samarbeid lønner seg

– I de virksomhetene der vi har implementert Teams ser vi at prosjektarbeidet blir mer effektivt. Det blir mindre frustrasjon, mindre tid brukes på å lete gjennom filer og vedlegg, og kommunikasjonen flyter bedre. Det er dette som vi kaller Flytsonen™, avslutter Dokken.

 

Se hvordan Microsoft Teams fungerer i denne videoen:

Vil du vite mer eller avtale et møte? Ta kontakt med:

Mikael Carlsson

Mikael Carlsson

Salgssjef, digitalisering


Bestill GRATIS analyse

Bestill GRATIS analyse

Ja takk, jeg vil gjerne bli kontaktet for en GRATIS analyse og en uforpliktende prat!

     

    PersonvernDesign: Tenk KommunikasjonUtvikling: Coretrek AS