Vi er «digitaliseringsrådgiveren» som rydder opp i kaoset

Vi opplever at de fleste norske virksomheter mangler en god løsning for å håndtere dokumenter og informasjon på en effektiv og smart måte. I tillegg er det mangel på regler og rutiner som alle følger.

Digitalisering står på toppen av agendaen hos de fleste norske virksomheter. Allikevel er potensialet fortsatt stort for mer effektive og lønnsomme løsninger som også skaper større grad av trivsel på arbeidsplassen.

Det er mange som har tungvinte og manuelle prosesser, samtidig som de ansatte forholder seg til flere ulike lagrings- og dokumentområder. For eksempel:

  • Uoversiktlig og uryddig mappestruktur
  • Bruk av e-post som arkiv
  • Lokal lagring på harddisk
  • Papirarkiv
  • Andre applikasjoner som Dropbox og lignende

Dette skaper kaos, det er ikke mulighet for samhandling, verdifull informasjon forsvinner, det er usikkert, og det er nesten umulig å finne igjen dokumenter.

Man må ha faste regler som beskriver «Slik jobber vi»

For å lykkes med digitalisering er det helt avgjørende å ha en partner som håndterer og fasiliterer denne prosessen. Vi i Digiflow har lang erfaring med å være «digitaliseringsrådgiver» for ulike virksomheter. Vi kan hjelpe dere med å analysere behov og lage en god strategi og rutiner. Det er essensielt å ha en strategi som beskriver «SLIK JOBBER VI» som samler alle dokumenter og informasjon på ett og samme sted. Vi har dyktige rådgivere som kan vise hvordan Digiflow Arkiv kan bli en suksess for deres virksomhet. Med Digiflow Arkiv løser dere dagens utfordringer og kaos i forbindelse med dokument- og informasjonshåndtering. Dere får også utnyttet alle nyttige verktøy i Office 365 på en smart måte, der Digiflow Arkiv er knutepunktet for all informasjon og alle dokumenter.

Et godt arkivsystem gjør virksomheten mer effektiv

Mikael Carlsson, salgssjef for digitalisering i Digiflow opplever ofte at norske virksomheter benytter seg av 4-5 ulike lagringsområder for dokumenter og informasjon.

– Dobbeltlagring og utfordringer i forbindelse med tilgjengelighet, gjenfinning, samhandling og tilganger skaper mye frustrasjon og unødvendig tidsbruk. Mange bruker ulike systemer som ikke snakker sammen. Det er helt avgjørende å ha en god arkiv- og samhandlingsløsning, som er brukervennlig og som kan integreres mot andre systemer som er viktige for virksomheten.

Start med en gratis digital analyse

Digiflow starter alltid med en grundig analyse av virksomhetenes digitale struktur og rutiner. Vi vurderer blant annet sikkerhet, effektivitet, søkefunksjoner og gjenfinning, tilgjengelighet og mulighetene for samhandling. Basert på denne analysen kan vi utvikle en god strategi som er skreddersydd til virksomheten.

Vil du vite mer eller avtale et møte? Ta kontakt med:

 

Mikael Carlsson

Mikael Carlsson

Salgssjef, digitalisering


 

Bestill GRATIS analyse

Bestill GRATIS analyse

Ja takk, jeg vil gjerne bli kontaktet for en GRATIS analyse og en uforpliktende prat!

     

    PersonvernDesign: Tenk KommunikasjonUtvikling: Coretrek AS