Muligheter med Microsoft 365

Microsoft 365 Business er skreddersydd for SMB-markedet og kombinerer sikkerhet og innovasjon i Windows 10 med det man kjenner godt fra Office 365.

 

En gang i tiden fikk du Office-pakken med Word, Excel og PowerPoint installert på maskinen. Der ble programmene liggende helt til de fikk en manuell oppdatering. Inntoget til Office 365 sørget for at du alltid har siste versjon av programmene samtidig som nye samarbeidsplattformer og nyttige applikasjoner ble lagt til; SharePoint, OneDrive, Exchange Online og for mange den viktigste og mest nyttige applikasjonen ­– Teams. Office-pakken gir bedriftene forutsigbare kostnader med en fast pris per bruker.

Mer effektivt teamarbeid når Teams erstatter e-post.

Sikkerhet først

Den siste oppgraderingen fra Microsoft er lanseringen av Microsoft 365. Med utgangspunkt i det digitale trusselbildet og moderne cyber-kriminalitet, har Microsoft tatt innholdet fra Office 365 og lagt på ytterligere sikkerhetselementer:

  • Beskyttelse av brukeridentitet
  • Beskyttelse av enheter
  • Beskyttelse av dokumenter
  • Beskyttelse av e-post
  • Beskyttelse av programvare

 

Microsoft 365 kommer med Windows 10 som er den sikreste Windows-pakken. Du får tilgang til funksjoner som multifaktor-autentisering og tilgangsstyring.

 

Har dere god nok datasikkerhet?

 

Mange virksomheter er i dag ikke i stand til å tilby den fleksibiliteten de ansatte ønsker.  De ønsker å ha tilgang til alle dokumenter og applikasjoner uansett hvor de befinner seg. Sikkerhetsløsningene til Microsoft 365 betyr større fleksibilitet og flere muligheter for brukerne. Sikkerheten ivaretas enten man jobber med dokumenter på kontoret eller utenfor. Det betyr samtidig at brukeropplæring blir svært viktig. Digiflow gir alle brukere grundig opplæring samtidig som utfordringer knyttet til sikkerhet eller bruk løses på supportdesken.

 

– Med Microsoft 365 får man kontroll på alle enheter – PC, telefon og tablet. I dag ligger dokumentene spredd på flere ulike enheter, og det er enklere å miste en mobil enn en PC. Det er denne sikkerheten man får i tillegg til alle Office-applikasjonene med Microsoft 365, sier Fredrik Ullberg, Senior Techincal Advisor i Digiflow. Han understreker at Microsoft 365 også ivaretar lisenskontrollen til Office-applikasjonene og Windows 10.

 

Microsoft Intune sørger for sikkerheten på kryss og tvers av PC-er og mobile enheter og gjør det mulig å jobbe med bedriftens applikasjoner på private enheter på en sikker måte.

 

– Sikkerhetspakken kan oppsummeres i Microsoft Entreprise Mobility and Security, EMS. Tidligere hadde bedrifter servere og brannmurer som håndterte sikkerheten, men i dag går flere og flere bort fra lokale servere og over på mobile, skybaserte arkivløsninger. Dermed flyttes sikkerheten fra nettverk og brannmurer over til enheter og dokumenter. Microsoft EMS sørger for sikkerheten til dokumentene uavhengig av hvor de befinner seg. Vi trekker ut de delene som passer det norske markedet og små og mellomstore bedrifter.

 

 

Microsoft Teams – plattform nr. 1 for samarbeid

Per i dag er Teams den raskest voksende applikasjonen til Microsoft, og med Microsoft 365 kommer det nye oppdateringer og flere funksjoner. Også i Teams blir sikkerheten ivaretatt ved at man blant annet kan begrense hvilke brukere som kan kommunisere i Teams.

 

– Teams er et fantastisk kommunikasjonsverktøy. I Digiflow er vi opptatt av å sikre data når den deles med eksterne brukere i Teams for da mister man kontrollen på om dokumenter videresendes til en tredjepart. Med Microsoft 365 beholder du alle fordelene til Teams og får i tillegg mer kontroll og sikkerhet. Man kan følge dokumenter som deles og se hvem som har åpnet dem.

 

 

Ønsker du å vite mer om Microsoft 365? Bestill en kostnadsfri analyse så skreddersyr vi et tilbud som passer din virksomhet – uforpliktende og kostnadsfritt.

 

PersonvernDesign: Tenk KommunikasjonUtvikling: Coretrek AS