– Gjør oss trygge på hele reisen

People4you har vært kunde hos Digiflow i perioder med endringer, vekst og flytting.

 

Per Egil Aas er administrerende direktør og partner i bemannings- og rekrutteringsselskapet People4you. Han er totalkunde hos Digiflow. Det innebærer at Digiflow leverer alt fra Microsoft 365 til IT-drift, support, Office Control, arkiv, print og hardware.

 

Sørger for god intern infrastruktur ved flytting

– Vi har vært inne i en vekstfase med nye ansatte og flytting til nye lokaler. Vi har da hatt med Digiflow som en aktiv rådgiver hele veien. De har tatt rollen med å holde i samarbeidspartnere og sørget for at den interne infrastrukturen kommer på plass til riktig tid, blant annet med riktige linjer inn i lokalene, plassering av datapunkter og dimensjonering av strømkabler.

 

I prosessen med overtakelse av selskaper og integrering av nye medarbeidere, vektlegger Aas den gode dialogen med Digiflow.

 

– Ved endring har vi i en tidlig fase hatt en åpen dialog med vår kontakt hos Digiflow. Hva kan behovet bli? Hva bør vi tenke, hva vil skje, hvilket system egner seg for oss fremover? Jeg opplever at den dialogen vi har med Digiflow bringer oss fremover. Av og til stiller de oss også til veggs for å sikre at vi selv holder tempoet oppe.

 

– Office Control er et godt verktøy

– I People4you har vi brukt Office Control i flere år, og vi ønsker at også nye medarbeidere aktivt tar i bruk OC. De som ikke har hatt tilsvarende verktøy tidligere ser fort at her er det mange muligheter. For eksempel er ISO-sertifiseringer viktig for oss i vår bransje, og i sertifiseringsprosessene er dokumentasjon svært viktig. De som da reviderer oss setter stor pris på at alt av dokumentasjon og rutiner ligger tilgjengelig, enkelt og oversiktlig i Office Control.

Internt bruker de også Office Control som en kommunikasjonsplattform der de måler resultater og når ut med informasjon til medarbeiderne.

– Man kan risikere å drukne i interne e-post, og viktige meldinger drukner i alt det uviktige. Så vi ønsker at Teams og Office Control etterhvert erstatter intern e-post.

Teams erstatter e-post og skaper mer effektivt samarbeid internt og eksternt.

Sikring av sensitive data med Microsoft 365 og arkiv

Som totaltkunde får People4you Microsoft 365 fra Digiflow.

Muligheter med Microsoft 365.

I disse dager går People4you over til digitalt arkiv og skylagring. Digiflow leder også denne prosessen.

– Vi sitter på mye data om medarbeidere og kunder – både i forbindelse med utleie av medarbeidere og gjennom rekruttering. For oss er dermed sikkerhet helt essensielt. Digiflow innfører nå skylagring med det sikkerhetsnivået vi har behov for.

 

Når noe oppstår er det viktig for People4you at Digiflow er gode på support.

– Her er de veldig bra. Vi har lite heng på saker, får rask respons og opplever at Digiflow er konstruktive. Vi blir rett og slett godt ivaretatt hele veien.

 

Gjennom mange år er Aas trygg på at Digiflow er den rette partneren for People4you.

– Alt henger sammen med alt. Det er avgjørende for oss å ha en hovedleverandør som gjør at vi er trygge på hele reisen.

 

 

Ønsker du å vite mer om Microsoft 365? Bestill en kostnadsfri analyse så skreddersyr vi et tilbud som passer din virksomhet – uforpliktende og kostnadsfritt.

PersonvernDesign: Tenk KommunikasjonUtvikling: Coretrek AS