De neste ti årene starter i 2020!

2019 har vært et forrykende år for oss i Digiflow med et stort antall nye kunder, nyansettelser, produktnyheter og ikke minst – 10-årsjubileum.

Gjennom ti år har vi levert IT-løsninger til SMB-markedet og jobbet for å skape en god arbeidsflyt hos kundene våre. På MESH i oktober sa Morten Berentsen i sin jubileumstale:

– Vi kommer til å være SMB-firmaet for SMB-kunder også de neste ti årene.

Dette forplikter, og fokuset vårt er alltid på kundene. Vi definerer vår suksess ved at våre kunder lykkes med sin digitaliseringsreise. Derfor varmet det alle her i Digiflow da vår kundeundersøkelse i oktober viste en score på 4,5-5 på kundetilfredshet, og kundene våre sier de er så fornøyde at de gjerne anbefaler oss videre.

Allikevel, vi vet at vi må gjøre mer. Vi skal gjøre det vi kan for å være en god rådgiver og alltid ha de beste løsningene slik at våre kunder får en god flyt gjennom hele arbeidsdagen. Derfor avslutter vi året med å ansette to nye i stillingen som Customer Success Manager. De skal jobbe med å skape enda bedre kundeopplevelser, noe vi vet at alle våre eksisterende og fremtidige kunder setter pris på. Vi kan også love flere spennende nyheter fra oss til neste år.

Våre partnere er viktige for oss, og sammen med dere skal vi ligge helt i front. Vi vil spesielt trekke fram det langsiktige og tette samarbeidet vi har med Microsoft, noe våre kunder vil dra stor nytte av i tiden som kommer.

I løpet av Digiflows ti år lange historie har norske virksomheter vært gjennom en forrykende digital utvikling. I dag forventer arbeidstakerne fleksibilitet, tilgang til data på tvers av plattformer, applikasjoner som gir mer effektive arbeidsdager og rask support fra IT-leverandøren. Samtidig ser vi at cyberkriminalitet tar stadig nye former og krever at vi setter sikkerhet i høysetet. Vi kan love at vi skal ligge helt i front, både som rådgiver og leverandør, innen alt dette de neste ti årene!

 

Vi ønsker alle våre kunder og samarbeidspartnere en riktig god jul og et godt, nytt IT-år i 2020!

 

Hilsen alle i Digiflow
PersonvernDesign: Tenk KommunikasjonUtvikling: Coretrek AS