Xerox Iridesse – en revolusjon for produksjonsbedrifter

Digiflow har stor ekspertise på print og er et selvsagt valg for virksomheter med behov for gode printløsninger.

 

Digiflow er den primære samarbeidspartneren til Xerox Production Print i Norge, og det er tett samarbeid mellom Digiflow og Xerox i Norge og Europa. Digiflow har et team på fire personer med Kjetil Fosstvedt i spissen, som jobber mot hele det grafiske produksjonsmiljøet.

 

– Xerox er virkelig fremoverlente og har lansert en rekke nye løsninger og produkter det siste året, forteller Fosstvedt. Han hadde 15-års erfaring fra trykkeribransjen da han startet produksjonssatsingen i Digiflow. Nå er han spent på neste års høydepunkt i bransjen – Drupa 2020 i Tyskland. Her vil Xerox lansere flere nyheter, så alt tyder på at 2020 blir et spennende produksjonsår.

 

Produkter for bedre arbeidsflyt

Sammen med Xerox leverer Digiflow gode løsninger for bedre arbeidsflyt og automatisering.

 

– Våre løsninger sparer kunden for mye tid, gir bedre resultat på bunnlinjen og økt inntjening.

Eksempler på dette er Xerox FreeFlow Core som har hjulpet alt fra små trykkerier med 4-5 ansatte til store bedrifter med omsetning opp mot 100 millioner. Freeflow Core gjør tidligere manuelle og tidkrevende oppgaver hel automatiserte.

 

– Et annet eksempel på dette er Elite Foto som i 2018 valgte Digiflow og Xerox som sin partner da de skulle lansere kortreiste bildeprodukter. Her har vi satt opp en arbeidsflyt som gjør om JPEG til PDF og sjekker filene for feil. Digiflow leverte FreeFlow Core software, Xerox printere og Duplo 616 skjære/rille løsning til hele 16 av Elite Fotos butikker i 2018. Duplo-bestillingen var en av Europas største enkeltordre av slike maskiner noen gang og er et eksempel på at vi digitaliserer både produksjonsprintmiljøer og kontormiljøer.

 

 

Xerox Iridesse Production Press produksjonsprinter

Et av Xerox´store flaggskip innen produksjons maskiner er Iridesse Production Press. Den representerer en liten revolusjon for trykkerier og er den eneste av sitt slag med seks fargepulverstasjoner. Iridesse kan simulere Pantones metallic-farger samt trykke rent gull, rent sølv, hvit toner og toner med lakkeffekt. Digiflow har levert en rekke Iridesse-maskiner, og én av de fornøyde produksjonsbedriftene er Printbox på Lysaker.

 

– Vi var fornøyde med forgjengeren til Iridesse, men merket at det var småting vi gjerne skulle hatt annerledes. Alt dette har de gjort noe med, og Iridesse er en kraftigere maskin som har gitt oss flere leveringsmuligheter. Full Width Array er vi veldig glade for, den gjør alle de viktige innstillingene i en operasjon, sier daglig leder Frank Anthonsen.

 

For Printbox er driftssikkerheten det aller viktigste

– Iridesse leverer stabilt gjennom hele arbeidsdagen. Vi slipper å bruke tid på å holde fargene i sjakk, produksjonen flyter godt, og vi får gjort det vi skal. Det er en stabil, solid og driftssikker maskin, og det er viktigst for oss.

 

I tillegg til driften, er spesialfargene et løft for Printbox.

– Vi har mange dropin-kunder som ønsker noe annerledes, men vet ikke hva. For dem er spesialfargene helt supre. Vi kan enkelt legge på spesialeffekter uten å måtte gå inn og endre originalen.

 

Og det beste av alt – for kundene til Printbox – er prisen.

 

– Vi kan tilby gullfoliering til en fjerdedel av prisen sammenliknet med større trykkerier. Det gir flere mulighet til spennende trykk.

 

Anthonsen har samarbeidet med Digiflow & Xerox siden han startet Printbox i 2010.

– Vi har et forbilledlig samarbeid. Vi er forholdsvis kritiske til utstyret vi jobber med og avhengige av at Digiflow gjør en god jobb. De er alltid på pletten når vi har et behov, og de viser et engasjement vi kan kjenne oss selv igjen i.

 

Når Digiflow skal vise Iridesse i bruk til nye kunder, tar de ofte med seg kundene til Printbox. Dersom du ønsker mer informasjon om Iridesse eller andre Xerox-maskiner, ta kontakt med Kjetil Fosstvedt i Digiflow.

 

Ønsker du å få en status på bedriftens IT-utstyr og digitale arbeidsprosess? Ta kontakt med oss og få en uforpliktende, kostnadsfri analyse.

PersonvernDesign: Tenk KommunikasjonUtvikling: Coretrek AS