– Digiflows SMB-strategi er viktig for oss

Norsk Petroleumsforenings Ole Petter Bergan Kjæraas har opplevd å bli prioritert bort til fordel for større kunder hos tidligere IT-leverandører. Derfor er Digiflows satsing på SMB-markedet helt perfekt.

 

– Nå er vi trygge på at vi blir sett og ivaretatt. Det første året som kunde hos Digiflow har gått som en drøm.

 

Norsk Petroleumsforening har 3000 medlemmer og er syv ansatte. De er totaltkunde hos Digiflow som innebærer at de får PC-er, printer og digital infrastruktur inkludert skylagring og Microsoft 365.

 

– Digiflow er IT-avdelingen vi ikke har selv.

 

Digiflow Arkiv med tilgangsstyring

 

Som de fleste virksomheter, sitter også Norsk Petroleumsforening på sensitiv data.

 

– I Digiflow Arkiv kan vi administrere filer på en mye mer avansert måte enn vi har kunnet tidligere. Internt betyr det blant annet at dokumenter relatert til lønn og personalsaker kun er tilgjengelig for aktuell medarbeider og daglig leder.

 

– Eksternt betyr denne kontrollen at vi kan gi medlemmer tilgang til presentasjoner og dokumenter fra vårt eget arkiv. For eksempel kan vi gi konferansedeltakere tilgang til dokumenter i etterkant av en konferanse på en enklere måte.

 

Digitalisering som gir bedre arbeidsflyt

 

Kjæraas er godt fornøyd med oppfølgingen foreningen får hos Digiflow.

– Det er Digiflow som er teknologieksperten, og gjennom dem følger vi med i tiden. Vi har jevnlige møter der de oppdaterer oss på nye produkter og tjenester samtidig som vi kan diskutere utfordringer knyttet til vår arbeidshverdag.

 

Da foreningen ble kunde hos Digiflow fikk de besøk av en representant fra Digiflow som var tilstede i lokalene i én uke. De ansatte fikk grundig opplæring, og Digiflow avdekket hvilke behov de ansatte har.

 

Etter ett år som kunde hos Digiflow, er Norsk Petroleumsforening godt i gang med sin digitaliseringsreise. Nå er de også i gang med Microsoft Teams.

 

– Vi har god nytte av å kunne dele dokumenter i Teams samt gjennomføre videomøter eksternt. Hittil har vi ikke helt klart å utnytte Teams til internkommunikasjon, så der har vi en liten vei å gå.

 

­– Digiflow følger med og retter på ting underveis. Så lenge alt fungerer, er jeg fornøyd.

 

PersonvernDesign: Tenk KommunikasjonUtvikling: Coretrek AS