Vi hjelper deg å jobbe hjemmefra

Digiflow ønsker å markere at SMB Norge har valgt dem som partner til å levere IT-tjenester til SMB-markedet. På grunn av Korona-situasjonen, ble det naturlig at det første som gjøres er å sende ut et gratis e-læringskurs i Microsoft Teams til alle medlemmer.

Mikkel Govenius, ansvarlig for samarbeidet med SMB Norge i Digiflow forteller at det er få SMB-bedrifter som har kommet så langt at de har fått satt opp en god struktur på å jobbe i Teams, og som derfor fikk seg en overraskelse da alle plutselig skulle jobbe hjemmefra.

– Det er nok mange som ble sendt på hjemmekontor med beskjed om at nå skal alt foregå i Teams, og siden det er et relativt nytt produkt, og man derfor kanskje ikke kan å bruke det, fører det raskt til en vanskelig hverdag for mange.

Mikkel har snakket med mange frustreste SMB-bedrifter som ikke mestrer Teams tilstrekkelig, og når mange nå er avhengig av det til å kommunisere både internt i bedriften, og med eksterne kunder og samarbeidspartnere, sier det seg selv at det fort kan skape mye hodebry. Derfor tror Digiflow det er nyttig med et kurs for å lære seg hvordan man kan bruke, og få fullt utbytte av dette produktet.

– Dette er vårt bidrag til dugnaden. Vi er veldig heldige i denne krisetiden, fordi vi leverer det folk har behov for nå. Derfor vil vi være med og bidra til at de bedriftene som er oppe og går, eller er delvis oppe og går, klarer å jobbe spredt i disse dager – det er jo kjernen av det vi leverer, sier Mikkel.

Han forteller videre at siden det nå er så mange som trenger tips til arbeidshverdagen i denne perioden, har de nå satt opp en rekke andre kurs for medlemmene sine. For eksempel kan de som har gjennomført Teams-kurset ta et KV19-kurs som består av tips og triks til hvordan du skal forholde deg på arbeidsplassen i Korona-situasjonen.

 

 

Få gratis tilgang

15 + 14 =

PersonvernDesign: Tenk KommunikasjonUtvikling: Coretrek AS