Noen av våre fornøyde kunder

Referanser

Mange ledere og medarbeidere opplever en helt ny IT-hverdag etter at Digiflow tok det fulle og hele ansvaret for virksomhetens IT-løsninger.

Ennå har vi til gode at kunder forlater oss til fordel for andre leverandører. Det er vi naturligvis stolte av. Men vi gleder oss også vel så mye over at arbeidsdagene blir bedre og mer produktive. Nedenfor kan du høre og se selv.

“Overgangen til IT-hverdagen med Digiflow var fantastisk”

Bjørnar Allgot, Diabetesforbundet

”Fastprisavtalen med Digiflow gir forutsigbarhet for IT-kostnadene”

Marianne Wahlstrøm, Stiftelsen Radarveien

“Digiflow står på 100 % når vi virkelig trenger de”

Fredrik Dyve, daglig leder PrivatMegleren Dyve & Partnere

“Vi så raskt stor effekt da vi synliggjorde salgsresultatene i Office Control”

Per-Egil Aas, People4you

Kundecase
JM Norge: Full kontroll med MPS

JM er Nordens største boligleverandør, og har til enhver tid mange byggeprosjekter rundt omkring i Norge.

Alle byggeplassene trenger printere. Ved nye prosjekter handlet JM inn nye printere ved behov. Det førte til at det på et gitt tidspunkt eksisterte en stor og uoversiktlig utstyrspark, med variabel lengde på avtalene og kontraktene. Det var heller ingen som styrte dette.

Etter å ha vært leverandør av maskiner til JM i flere år, hadde Digiflow et godt bilde av utfordringene JM sto ovenfor, og dermed også gode forutsetninger for å se nye muligheter i å håndtere maskinene og avtalene på.

Gjennom et tett samarbeid fant vi en svært god modell for de utskriftstjenestene JM trengte. Løsningen ble en Managed Print Service-avtale.

Avtalen innebærer at vi installerer en rekke faste maskiner på JMs kontorer rundt om i landet. I tillegg har vi etablert en pool med maskiner som er øremerket brakkerigger.

Gjennom en slik avtale betaler ikke JM noe leie for maskinene. Faktureringen skjer etter hvor mange utskrifter de forskjellige maskinene har. Hver enkelt maskin er knyttet opp mor et prosjektnummer, noe som gjør det enkelt for JM å internfakturere de enkelte prosjektene for kostnader knyttet til utskrifter. 

Når en byggeplass skal etableres eller avvikles leverer Digiflow rett utstyr til rett tid, sidene maskinene blir satt opp etter en definert standard. Når byggeplassen avvikles, henter Digiflow utstyret og lagrer dette til neste brakkerigg skal settes opp.

jm_logo

Alexander Jaksland

Salgsdirektør, IT-løsninger


 

Kontakt meg

Kontakt meg

Ja takk, jeg vil gjerne bli kontaktet for en en uforpliktende prat!

 

Mikael carlsson

Salgssjef, digitalisering


 

Kontakt meg

Kontakt meg

Ja takk, jeg vil gjerne bli kontaktet for en uforpliktende prat!

 

Del:Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
PersonvernDesign: Tenk KommunikasjonUtvikling: Coretrek AS