Ledig stilling: Supportkonsulent

Digiflow ble etablert i 2009 og leverer tjenester innen IT-drift og digitalisering til SMB-markedet. Vi er i overkant av 30 medarbeidere som jobber fra trivelige kontorer sentralt plassert på Lysaker Torg. Selskapet har solid økonomi og søker nå nye medarbeidere. Innen IT-drift tilbyr vi tilpassede løsninger, svært høy kompetanse og markedets raskeste support til fastpris. Innen digitalisering ligger vi helt i front, med integrerte løsninger for blant annet lagring, gjenfinning, e-post-behandling og informasjonsflyt – inkludert spesialutviklede apper og vår egen løsning, Digiflow Arkiv. Digiflow var gaselle-bedrift i 2013, 2014, 2015, 2016 og 2017.

Digiflow har siden 2009 arbeidet målrettet med å utvikle løsninger tilpasset sine kunder. Vi er helt i front når det gjelder å levere teknologi som er fremtidsrettet og brukervennlig! Med på laget har vi partnere som Microsoft, VMware, HPE, Cisco, Xerox og Office Control.

Digiflow er i vekst, og derfor søker vi nå etter:

Supportkonsulent

 

Arbeidsoppgaver

Supportkonsulenten inngår i servicedesk-gruppen som håndterer supporthenvendelser fra både IT-driftskunder og print-kunder. Arbeidet vil foregå over telefon og mail, samt on-site for de problemstillinger og prosjekter som krever dette. I tillegg vil man få anledning til å bidra i generelle driftsoppgaver på server/lagring og nettverksinfrastruktur.

Ønskede kvalifikasjoner

Personlige egenskaper

Vi kan tilby

Digiflow holder til i moderne lokaler på Lysaker Torg 12. Søknader behandles fortløpende.

Denne stillingen gjennomføres i samarbeid med IT People4You. Søknad og CV kan sendes til Frida Ekholm: 

Kontakt for spørsmål:

Erlend Bråten

Erlend Bråten, avdelingsleder IT

Tlf 922 01 507 //

Vi ser frem til å høre fra deg!

Del:Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
PersonvernDesign: Tenk KommunikasjonUtvikling: Coretrek AS